Apps4you – herfst 2018

W4YOU

Picniic

Picniic is de app die je zou moeten downloaden als je ouders je steeds vragen wanneer je moet werken of wat je huiswerk is. Maar ook als jij benieuwd bent wanneer je ouders dingen hebben. Met deze app kun je met meerdere mensen een agenda delen en kun je gemakkelijk lijstjes maken, ook kun je evenementen plannen. Het helpt je familie weer georganiseerd te kunnen leven! Deze app is gratis te downloaden in de Google play store en in de Apple store.

Tikkie

Met deze app kun je gemakkelijk je geld terug krijgen van de mensen aan wie je het hebt geleend. Met één appje naar alle mensen die je geld hebt geleend, krijg je je geld met één tik weer terug. Je vrienden drukken op de link en ze betalen via hun bank weer terug en het wordt op jou rekening gestort.. Deze app is gratis te downloaden in de Google play store en in de Apple store.

Dreamdays

Kun je niet wachten tot je jarig bent of wil je weten hoe lang iets nog duurt, dan is de app Dreamdays een hele handige app. Je stelt de datum in en het evenement Als dit is ingesteld kun je beginnen met dagen aftellen. Je kunt het instellen in maanden en dagen. Deze app is gratis te downloaden in de Google play store en in de Apple store.